Exposició de Cristian Gil

Carregant Events
  • Aquest event ja ha passat.

Exposició de Cristian Gil

Imagen de un nido hecho e bronce

«Amb la natura»
Una de les característiques de l’exposició que cal remarcar és com es mostren algunes obres en l’espai expositiu. S’han hagut de mostrar en fotografia, tant per les mides com pel seu context d’ubicació original.
De l’obra Amb la natura parteix tot el procés projectual dut a terme. Es tracta d’una acció realitzada en la natura i es pot mostrar grácies a la presa fotográfica de Pau Gil. Una acció pensada per ser realitzada en l’hort del meu avi, en cap altre lloc.
Altres peces, com Concentració, Agulles i Protecció d’agulles, també han sigut pensades per ser creades en la natura. Les obres s’inclouen dins del corrent artístic anomenat art ambiental, també conegut com a Land Art1.
És també característic d’aquestes peces el fet que sovint es troben en espais oberts, sense civilització a prop, on són susceptibles de sofrir canvis naturals i poden arribar a desaparéixer. Així que també podríem parlar de treballs efímers que es deixen sota els dominis de la natura o bé de l’acció humana.
Les obres que es presenten es defineixen com a site-specific, terme que indica que s’han dissenyat per a un lloc concret i que tenen una interrelació única amb l’espai. Per aquest motiu, si les canviem d’ubicació perden part del sentit contextual, conceptual i inclús tot el seu significat.
Quan una d’aquestes peces es mou del lloc per al qual estava pensada s’anomena non-site. Aquesta característica la podem veu re reflectida en part en les obres de l’exposició, ja que s’hi mostren a través del registre fotográfic, en un espai per al qual no van ser creades.

maig 05 2017

Details

Start: 05 - maig - 2017
End: 26 - maig - 2017
Cost: Free
Event Categories:
Event Tags:, , , , ,

Venue

Casa de Cultura

Carrer de Santa Teresa, 10
Puçol, València 46530 Espanya

Phone:

961421949

Schedule

  • Dilluns a divendres de 18 a 21 hores
  •