Serveis culturals

Serveis de la Casa de Cultura

La Casa de Cultura ofereix una sèrie de serveis a més de la programació cultural. Tots ells conformen l’oferta cultural municipal i estan orientats a cobrir la demanda d’activitat cultural que ens sol·liciten els ciutadans i ciutadanes del nostre poble.

Escoles municipals

Escola de música, dansa, teatre, etc...

Tenim gran varietat de cursos gratuïts que segur són del teu interés: Ballet, Dibuix i Pintura, Música Moderna (guitarra, Bateria i Baix elèctric), Restauració de mobles, Teatre i Cursos d’Informàtica.

Inscripcions: a partir del 12-12-2016 -11 hores- per antics alumnes, i del 14-12-2016 per a nous alumnes.

Sol·licita’ns més informació.

Espai d'Art

Pererta per a espai d'art en serveis culturals

L’Espai d’Art és una Sala de la Casa de Cultura on pretenem mostrar les últimes i més interessants propostes artístiques de l’actualitat. Després d’un procés de selecció previ, convidem als creadors i artistes a mostrar-nos les seues forma de veure, entendre, transformar i plasmar la realitat. Volem que els artistes mostren les seues últimes produccions, que compartisquen la seua creativitat amb els nostres ciutadans i que troben un espai on oferir les seues propostes artístiques de manera adequada i professional.

Sol·licita’ns més informació.

Premis i Concursos

Imatge Premis Vila de Puçol 2017

La Casa de Cultura convoca anualment els Premis Vila de Puçol en les modalitats de Pintura i Narrativa i poesia en valencià. Dotats amb 4.500 €  (3.000 € Primer Premi i 1.500 € la Menció d’honor) en el Premi de pintura, i 2.000 € i la publicació del llibre guanyador en cadascuna de les modalitats de narrativa i poesia.

Aquests Premis Vila de Puçol es convoquen a la fi de maig, podent presentar-se els treballs fins a la primera quinzena de setembre. Els premis es fan públics amb motiu de la celebració del 9 d’octubre.

Sol·licita’ns més informació.

Campanyes de Teatre

Alumnes de Puçol a la porta del teatre

Ens agrada el teatre, i creiem que és una eina fonamental per al desenvolupament dels xiquets i les xiquetes. Per açò, tenim dues campanyes específiques dirigides especialment a ells.

“Anem al teatre” és un projecte per a acostar aquesta activitat cultural als col·legis. Juntament amb més de 25 ajuntaments de la Comunitat Valenciana, programem durant els mesos d’abril i maig espectacles especialment seleccionats per la seua qualitat artística i pels valors que transmeten.
“Nadal de Teatre” és una campanya de teatre més lúdica, dirigida a públic infantil i familiar. Durant els dies de nadal oferim espectacles teatrals perquè xiquets, i pares gaudisquen junts amb espectacles pensats per a divertir-se i passar-ho bé.

Sol·licita’ns més informació.

Música i Monòlegs

Actuacions musicals i monòlegs

Tots els divendres del mes de Maig, a les 11 de la nit, en la cafeteria, la Casa de Cultura programa una sèrie d’espectacles totalment gratuïts perquè tots els que ho desitgen puguen assistir i gaudir dels millors monologuistes, mags, mentalistes i grups de música de l’actualitat, mentre sopen o prenen una copa si ho desitgen.

És una programació pensada per a passar una estona entretinguda i divertida, tot sol  o en companyia, i una bona excusa per a eixir de casa i gaudir en un lloc agradable d’un bon espectacle.

Sol·licita’ns més informació.

Altres Activitats

Participants d'un event en Casa Cultura Puçol

La Casa de Cultura organitza diferents tipus d’activitats al llarg de l’any. Xarrades, conferències, cursos de formació, tallers monogràfics per a determinats col·lectius, assemblees informatives, reunions de col·lectius locals, i altres activitats que permeten coordinar projectes que suposen un benefici social o cultural per als nostres ciutadans.

Sol·licita’ns més informació.