CARS 3

Carregant Events
  • Aquest event ja ha passat.

CARS 3

Cars 3

CARS 3

Sorprés per una nova generació de corredors , el llegendari Raig McQueen  queda relegat sobtadament de l’esport que tant estima. Per a reprendre la seua carrera, va a necessitar l’ajuda d’una jove mecànica de carreres, Cruz Ramírez, que té el seu propi pla per a guanyar, a més de la inspiració del mort Fabulós Hudson Hornet i un parell de girs inesperats. I per a provar que el nº95 no està ni molt menys acabat, el campió haurà de posar a prova la seua vàlua en el gran circuit de la Copa Piston!.

Els personatges
– Raig McQueen  és campió del món, una llegenda viva que està en el més alt del món de les carreres amb cinc victòries de la Copa Piston. De sobte, es troba enfront d’una nova generació de corredors que amenacen no solament el seu domini en l’esport, sinó la confiança que ho va portar allí. Decidit a tornar a la primera línia, el nº95 ha de decidir si el seu amor per les carreres és suficient combustible per a tornar a la seua antiga vida.

– Cruz Ramirez  és una alegre i feroç entrenadora poc convencional que treballa en el centre de carreres Rust-eze. Equipa de forma experta als novençans amb peces d’avantguarda per a cremar la pista, però quasi es cala quan el seu ídol per tants anys Raig McQueen apareix. Encara que li encantaria ajudar-li a tornar al cim, sap que la competència és més ràpida que mai i la victòria es basa en la rapidesa, o no?

Cars 3

octubre 06 2017

Details

Date: 06 - octubre - 2017
Time: 18:00 / 19:30
Recurring: Varies sessions
Cost: 3€ – 4€
Event Categories:
Event Tags:, , , , ,
Website: Visit Event Website

Venue

Casa de Cultura

Carrer de Santa Teresa, 10
Puçol, València 46530 Espanya

+ Mapa de Google

Phone:

961421949

Schedule

  • Dissabte 6: 18:00 h
  • Diumenge 8: 17:00 h (sessió infantil) i 19:30 h
  • Dimarts 10: 18:00 h (dia de l’espectador)
  •  

Organitzador

Casa de Cultura
Phone: 961421949
Email: