TU MEJOR AMIGO

Carregant Events

TU MEJOR AMIGO

tu mejor amigo

TU MEJOR AMIGO

En 1962, Ethan Montgomery  de vuit anys i la seua mare rescaten a un  golden retriever cadell que descobreixen patint tancat en un cotxe. Malgrat les reticències del pare de Ethan , la família adopta al cadell al que criden Bailey, donant lloc a una amistat per a tota la vida.

Bailey és la responsabilitat exclusiva de Ethan, que li dóna de menjar, li passeja i li entrena, ensenyant-li inoblidables trucs pel camí. Quan Ethan arriba a l’adolescència , s’enamora per primera vegada de l’encantadora i dolça Hannah , però Bailey i ell segueixen sent inseparables.

Després que la seua carrera com a jugador de futbol americà es vera truncada per una lesió i després d’una devastadora ruptura amb Hannah, Ethan es va a la universitat per a començar una nova etapa. No pot portar a Bailey amb si, ha de deixar al seu fidel company a casa. Mentre està en la universitat, l’envellit Bailey malalta. Ethan arriba al veterinari just a temps per a acomiadar-se.

Just quan pensem que és el final del seu vincle, Bailey es reencarna en el cos de Ellie, una pastora alemanya que treballa amb el departament de policia de Chicago. Ningú se sorprèn més amb aquests esdeveniments que la gossa, que encara sent que és el millor amic de Ethan. Després, Bailey es reencarna en un  altre gos anomenat Buddy.

A pesar que Bailey no sap per què la seua ànima segueix tornant una vegada i una altra per a viure noves aventures, descobrirà que el propòsit de les seues moltes vides és més important per al seu amic del que mai haguera imaginat.

Tu mejor amigo

novembre 24 2017

Details

Date: 24 - novembre - 2017
Time: 18:00 / 19:30
Recurring: varies sessions
Cost: 3€ – 4€
Event Categories:
Event Tags:, , , , , , , , , , ,
Website: Visit Event Website

Venue

Casa de Cultura

Carrer de Santa Teresa, 10
Puçol, València 46530 Espanya

Phone:

961421949

Schedule

  • Divendres 24: 18.00 h
  • Diumenge 26: 17.00 h (sessió infantil) i 19.30 h
  • Dimarts 28: 18.00 h (dia de l’espectador)
  •  

Organitzador

Casa de Cultura
Phone: 961421949
Email: