TEATRE: LA SORT

Carregant Events
  • Aquest event ja ha passat.

TEATRE: LA SORT

imatge del cartell

LA SORT- Pérez & Disla

Diumenge 14 de novembre- 19:30 hores

La sort és la  història  pròpia de Pérez& Disla, com a parella i, sobretot, la història de l’adopció del seu fill. Una història tan real que mostra les dates i les dades exactes, els documents, els moments, les fotos,  els moments de l’espera, de l’angoixa i l’alegria. Fins a arribar al moment de la coneixença del fill i els primers moments de la vida conjunta.

Un testimoni de veritat amb gran honestedat i respecte, amb les dades suficients per tal que l’espectador visca amb els protagonistes.

Una reflexió sobre la diversitat familiar actual, sobre la dificultat d’adopció en general i d’una adopció homoparental en particular.

Amb text de Juli Disla,  i interpretació de Disla i Pérez, La sort és un espectacle pràcticament documental que hauria de ser vist pel gran públic, però també imprescindible per a tot l’alumnat de secundària i batxillerat. Un espectacle en què els actors despullen la seua vida i la seua relació, que no deixa indiferent a ningú. La tendresa i el respecte del tractament comporten una gran càrrega emotiva.

Venda anticipada d’entrades: Dijous 11 de novembre des de les 17 hores  –  Preu: 5 €

novembre 14 2021

Details

Date: 14 - novembre - 2021
Time: 19:30 / 20:30
Cost: 5€
Event Categories:
Website: Visit Event Website

Venue

Casa de Cultura

Carrer de Santa Teresa, 10
Puçol, València 46530 Espanya

Phone:

961421949

Schedule

  • Diumenge 14 de novembre- 19:30 hores
  •  

Organitzador

Casa de Cultura
Phone: 961421949
Email: