TEATRE: FAMÍLIA NORMAL

Carregant Events
  • Aquest event ja ha passat.

TEATRE: FAMÍLIA NORMAL

Imatges de l'espectacle

FAMÍLIA NORMAL- L’Horta teatre

Dissabte 24 d’abril- 20 hores

Entrada: 5 €

Tres generacions d’una família atrapades en els trastos vells d’una casa. Una pare que perviu en les tassetes de café, una mare que no acaba d’anar-se’n, unes germanes que no s’entenen i una filla perduda.

Si poguérem rescindir el contracte familiar o incloure l’opció de renovar-lo… Si poguérem triar la família, tot seria tan diferent, tan normal.

En Família Normal vorem com tres dones s’enfronten al seu passat però també al seu futur a través dels objectes i dels records que habiten la casa familiar, la casa on s’han criat, una casa de poble, gran i difícil de mantindre. Vendre o no vendre l’únic patrimoni que els queda de l’herència és el fil conductor d’aquesta comèdia amb regust agredolç on uns personatges excessius i, sovint, insegurs, protagonitzen situacions imprevisibles, hilarants i alhora tendres.

Una ambientació sonora i escenogràfica d’arrel valenciana revisitada des d’un punt de vista contemporani, uns diàlegs ràpids i àcids i una interpretació excel·lent ens faran transitar per les pors i les emocions més amagades d’una família ben peculiar.

Venda anticipada d’entrades: Dijous 22 de  17 a 19 hores

Família normal

abril 24 2021

Details

Date: 24 - abril - 2021
Time: 20:00
Cost: 5€
Event Categories:
Event Tags:,
Website: Visit Event Website

Venue

Casa de Cultura

Carrer de Santa Teresa, 10
Puçol, València 46530 Espanya

Phone:

961421949

Schedule

  • Dissabte 24 abril- 20 hores
  •  

Organitzador

Casa de Cultura
Phone: 961421949
Email: