OSCAR BRIZ

Carregant Events
  • Aquest event ja ha passat.

OSCAR BRIZ

Oscar Briz grupo

OSCAR BRIZ

Òscar Briz presenta un disc realitzat amb dos conceptes bàsics: senzillesa i efectivitat. El caire del repertori, amb sabors clàssics, així ho suggeria. A més del seu últim treball “Entre llum i ombres”, també farà un recorregut pels temes més coneguts de la seua discografia..

D’entre les llums i les ombres que ens caracteritzen a tots, cadascú tria el camí pel qual decantarà la seua existència. Des de “Les Màscares”al darrer tema, “Florentina Sunset”, els missatges  en aquest disc venen farcits de clarobscurs, amb la reivindicació de la veritat front a la superstició i en un context social actual en el que la indecència s’ha instal·lat definitivament en la conducta de tants missatgers mediàtics, llepaires de la mà que els paga.

Per altra banda també hi trobem la ironia per parlar de les necessitats afectives de cada persona pública i cada artista, , un homenatge “als rebels de la classe obrera” i altres temes habituals a l’obra de Briz com ara la perplexitat front al pas del temps, el diàleg amb un mateix com a mitjà de supervivència en un món caòtic i la reivindicació del pensament crític. Finalment, una invitació a prendre les regnes de la vida pròpia.

Oscar Briz

octubre 06 2017

Details

Date: 06 - octubre - 2017
Time: 21:00 / 22:00
Cost: Gratuït
Event Categories:
Event Tags:, ,
Website: Visit Event Website

Venue

Sindicat Agrícola

Carrer de S. Joan 93
Puçol, València 46530 Espanya

Organitzador

Casa de Cultura
Phone: 961421949
Email: