OPERACIÓN CACAHUETE 2

Carregant Events
  • Aquest event ja ha passat.

OPERACIÓN CACAHUETE 2

cARELL OPERACIÓN CACAHUETE 2

Operación cacahuete 2: Missió salvar el parc torna amb Surly Squirrel, la seua amiga Preciosa, i el seu millor amic, Buddy. Ara viuen en un magatzem de fruita seca, el menjar és abundant, i la vida és bella… fins que el magatzem de fruita seca vola per l’aire! Després d’intentar cercar menjar per la ciutat, Surly torna a Liberty Park. A Andie li encanta la idea que tots els animals visquen junts en el parc, com dicten les lleis de la naturalesa.
Però per desgràcia per a Surly, Andie i la resta d’animals, l’alcalde Muldoon, el polític més corrupte de Oakton, té altres plans per al parc. Després de tot, per a ell solament és un espai que no genera guanys. Liberty Park serà destruït, i en el seu lloc es construirà Libertylandia Qui vol un parc normal i corrent, quan pot tenir un parc d’atraccions?.
Heather, la filla capritxosa de l’alcalde, ja només veu núvols de cotó de sucre ballant pertot arreu.
Quan les excavadores de l’alcalde prenen el parc, els animals s’uneixen per a lluitar contra elles. I ho aconsegueixen temporalment, fins que el malvat alcalde contracta al malvat Gunther, qui els atrapa per a tirar-los d’ací.
Preciosa és segrestada per la insuportable filla de l’alcalde,i Surly i Buddy emprenen una valenta aventura per la ciutat per a rescatar-la. Un camí, on es toparan amb el perillós Sr. Feng, un dur ratolí de ciutat amb habilitats letals de kung-fu.

OPERACIÓN CACAHUETE 2

desembre 01 2017

Details

Date: 01 - desembre - 2017
Time: 18:00
Recurring: Varies sessions
Cost: 3€ – 4€
Event Categories:
Event Tags:, , , , ,
Website: Visit Event Website

Venue

Casa de Cultura

Carrer de Santa Teresa, 10
Puçol, València 46530 Espanya

Phone:

961421949

Schedule

  • Divendres 1: 18.00 hores
  • Dissabte 2: 18.00 hores
  • Diumenge 3: 17.00 hores (sessió infantil) i 19.30 hores
  • Dimarts 5: 18.00 hores (dia de l’espectador)
  •  

Organitzador

Casa de Cultura
Phone: 961421949
Email: