LOS CRÍMENES DE GRINDELWALD

Carregant Events

LOS CRÍMENES DE GRINDELWALD

Cartell de los crímes de Grindelwald

LOS CRÍMENES DE GRINDELWALD

Segona de cinc pel·lícules de la saga del Món màgic de J.K. Rowling.  Amb David Iots com a director. La pel·lícula amplia el món màgic, de Nova York a Londres i fins a París. A més, hi ha algunes sorprenents picades d’ullet a les històries d’Harry Potter.

L’equip creatiu entre bastidors que col·labora amb Iots està dirigit pel oscaritzat director de fotografia Philippe Rousselot, el dissenyador de producció tres vegades guanyador a l’Oscar Stuart Craig (El pacient anglés, Les amistats perilloses, Gandhi, les pel·lícules d’Harry Potter), el muntador tres vegades guanyador als premis BAFTA Mark Day (les últimes quatre pel·lícules d’Harry Potter, L’ombra del poder), el dissenyador de vestuari i quatre vegades guanyador a l’Oscar Colleen Atwood (Animals fantàstics i on trobar-los, Chicago, Memòries d’una geisha, Alicia en el país de les meravelles), el oscaritzat supervisor d’efectes visuals Tim Burke (Gladiator, les pel·lícules d’Harry Potter), i el supervisor d’efectes visuals nominat a l’Oscar Christian Manz (Harry Potter i les Relíquies de la Mort).

El rodatge de la nova aventura va tenir lloc en els estudis del que ha sigut la llar cinematogràfica del món màgic des de la primera pel·lícula d’Harry Potter.

 

desembre 07 2018

Details

Date: 07 - desembre - 2018
Time: 18:00
Recurring: Vàries sessions
Cost: 3€ – 4€
Event Categories:
Event Tags:, , ,
Website: Visit Event Website

Venue

Casa de Cultura

Carrer de Santa Teresa, 10
Puçol, València 46530 Espanya

Phone:

961421949

Schedule

  • Divendres 7: 17.00 hores
  • Dissabte 8: 18.00 hores
  • Diumenge 9: 17.00 hores (sessió infantil) i 19.30 hores
  • Dimarts 11: 18.00 hores (dia de l’espectador)
  •  

Organitzador

Casa de Cultura
Phone: 961421949
Email: