EL GRINCH

Carregant Events
  • Aquest event ja ha passat.

EL GRINCH

Cartell El grinch

EL GRINCH

El Grinch explica la història d’un cínic malhumorat que es proposa furtar el Nadal fins que el desbordant esperit nadalenc d’una xiqueta li fa canviar d’opinió. Divertida,  i visualment impactant, es tracta d’una història universal sobre l’esperit de les festes i l’indòmit poder de l’optimisme.

El nominat a l’Oscar Benedict  posa veu a l’infame Grinch en la versió original de la pel·lícula, el qual porta una solitària vida en una cova de la Muntanya Crumpit amb el seu fidel gos Max com a única companyia. Amb un cau plagat d’invents i enginyosos artilugis per a satisfer totes les seues necessitats diàries. El Grinch solament es deixa veure per Vila Qui quan es queda sense menjar.

Cada any, en Nadal, els vilatans pertorben la seua pacífica solitud amb celebracions cada vegada més desmesurades, lluminoses i sorolloses. Quan els Qui declaren que aqueix any van a preparar un Nadal el triple de gran, el Grinch s’adona que solament hi ha una manera de recuperar una mica de pau i silenci: robar el Nadal. Per a açò, decideix fer-se passar per Santa Claus en Nadal, fent-se amb un ren molt peculiar per a tirar del seu trineu.

Mentrestant, en Vila Qui, una dolça xiqueta anomenada Cindy-Lou, desbordant d’esperit nadalenc, planeja amb els seus amics atrapar a Santa Claus durant la seua visita en Nadal per a donar-li les gràcies per ajudar a la seua treballadora mare. No obstant açò, a mesura que s’acosta la nit màgica, les seues bones intencions amenacen amb xocar amb les del Grinch, molt més perverses. Aconseguirà Cindy-Lou complir el seu desig de conèixer a Santa Claus?

desembre 21 2018

Details

Date: 21 - desembre - 2018
Time: 18:00
Recurring: Vàries Sessions
Cost: 3€ – 4€
Event Categories:
Event Tags:, , ,
Website: Visit Event Website

Venue

Casa de Cultura

Carrer de Santa Teresa, 10
Puçol, València 46530 Espanya

Phone:

961421949

Schedule

  • Divendres 21: 18.00 hores
  • Dissabte 22: 18.00 hores
  • Diumenge 23: 17.00 hores (sessió infantil) i 19.30 hores
  •  

Organitzador

Casa de Cultura
Phone: 961421949
Email: