DEEP

Carregant Events
  • Aquest event ja ha passat.

DEEP

Cartle de Deep

DEEP és una aventura d’animació 3D que ens submergeix en les profunditats de l’oceà al costat del seu protagonista *Deep i els seus amics Evo i Alice en un viatge ple de perills per a salvar la seua llar.

La pel·lícula té un missatge d’esperança i lluita per la supervivència per a conscienciar de la necessitat de cuidar el medi ambient i especialment, els oceans.
DEEP és la història mateixa de la lluita per la supervivència. En un Oceà sense vida, existeix una esquerda recòndita en el fons de l’abisme on les espècies més desconegudes i increïbles encara sobreviuen. DEEP i els seus amics, amb prou faenes uns peixets, hauran de realitzar un perillós viatge per un Oceà insondable i ple de perills, a la recerca d’un lloc millor per a habitar. Aconseguiran complir aqueixa missió? Com veurem, els perills no són pocs.

Fins avui cap pel·lícula d’animació en el món dirigida a tots els públics ha aprofundit fins a aquest punt en el tema de la destrucció dels Oceans. I, la qual cosa és més important, des d’un missatge d’esperança i lluita per la supervivència. La pel·lícula pretén ser entretinguda, fulgurant, plagada d’aventures, a temps terrorífica, però sempre molt, molt divertida, començant per l’elecció de personatges tan esperpèntics com les criatures del fons del mar.

desembre 08 2017

Details

Date: 08 - desembre - 2017
Time: 18:00 / 18:30
Recurring: Varies Sessions
Cost: 3€ – 4€
Event Categories:
Event Tags:, , , ,
Website: Visit Event Website

Venue

Casa de Cultura

Carrer de Santa Teresa, 10
Puçol, València 46530 Espanya

Phone:

961421949

Schedule

  • Divendres 8: 18.00 hores
  • Dissabte 9: 18.00 hores
  • Diumenge 10: 17.00 hores (sessió infantil) i 19.30 hores
  • Dimarts 12: 18.00 hores (dia de l’espectador)
  •