La ciudad de las estrellas: LA LA LAND

Carregant Events
  • Aquest event ja ha passat.

La ciudad de las estrellas: LA LA LAND

Cartell pel·licula La ciudad de las estrellas LA LA LAND

Sinopsi LA LA LAND

Noi coneix noia. Dos aspirants a artistes se salten els costums de la vida quotidiana mentre La ciutat de les estrelles – LA LA LAND ens porta per un exuberant recorregut musical a través del romanç que canviarà la vida d’un pianista de jazz i d’una actriu en potència. La pel·lícula és un cant al glamour ia l’emoció del cinema clàssic, una carta d’amor a Los Angeles, ciutat dels somnis eterns, i també un romanç modern que reuneix Ryan Gosling ja Emma Stone a les ordres del realitzador Damien Chazelle (la oscaritzada Whiplash).

La història comença com tot a Los Angeles: a l’autopista. Aquí és on Sebastian coneix a Mia, gràcies a un desdenyós clàxon enmig d’un embús que reflecteix a la perfecció l’estancament de les seves respectives vides. Els dos estan centrats en les esperances habituals que ofereix la ciutat. Sebastian intenta convèncer la gent en ple segle XXI que els agradi el jazz tradicional i Mia només vol acabar per una vegada una prova de càsting sense que la interrompin amb un “gràcies per venir”. Cap dels dos pensa que la seva inesperada trobada els portarà per un camí que mai haurien pogut recórrer sols.

Els dos protagonistes donen un gran salt l’un cap a l’altre i cap als seus majors somnis artístics, creant el món màgic de La ciutat de les estrelles – LA LA LAND, que a través de la il·luminació, el color, el so, la música i les lletres ens transporta a l’èxtasi de la felicitat que tots busquem … i al dolor de les passions que mai s’obliden.

Tot i el risc que això implica, la pel·lícula és un clar homenatge per part de Damien Chazelle a les llegendes del cinema musical, dins d’una història moderna portada al terreny més íntim, el de les relacions amoroses, els somnis i la cruïlla en la que es prenen decisions que transformaran la destinació de cada un. Tot l’anterior es plasma a la gran pantalla en un univers real i màgic alhora.

Tràiler La ciudad de las estrellas: LA LA LAND

març 03 2017

Details

Date: 03 - març - 2017
Time: 18:00 / 19:30
Recurring: Varies projeccions
Cost: €3 – €5
Event Categories:
Event Tags:, ,

Venue

Casa de Cultura

Carrer de Santa Teresa, 10
Puçol, València 46530 Espanya

Phone:

961421949

Schedule

  • Divendres 3: 18:00 h
  • Divendres 3: 22:30 h (horari especial)
  • Dissabte 4: 18:00 h
  • Dilluns 6: 18 h (sessió especial Setmana de la Dona)
  • Dimarts 7: 18.00 h (dia de l'espectador)
  •