Animales fantásticos y dónde encontrarlos

Carregant Events
  • Aquest event ja ha passat.

Animales fantásticos y dónde encontrarlos

Cartel Animales fantásticos y dónde encontrarlos

Sinopsi Animales fantásticos y dónde encontrarlos

Animales fantásticos y dónde encontrarlos ens transporta a una època completament nova del màgic món de J.K. Rowling, dècades abans d’Harry Potter i l’altra banda del món.

L’oscaritzat Eddie Redmayne (La Teoria del Tot, La Noia Danesa) interpreta el paper principal de l’magizoólogo Newt Scamander a les ordres de David Yates, director de les últimes quatre lliuraments de Harry Potter.

El màgic món del Nova York de 1926 tanca perills cada vegada majors. Un misteri està deixant una reguera de destrucció als carrers de la ciutat i amenaça amb revelar als nomajs (terme nord-americà per al·ludir als muggles) la comunitat de mags, inclosos els Second salemers, una facció de fanàtics obstinada a acabar amb ells. A més, el poderós i fosc mag Gellert Grinderlwald, després de fer estralls a Europa, s’ha esfumat i ara està completament desaparegut.

Aliè a les tensions cada vegada més grans, Newt Scamander arriba a la ciutat gairebé al final d’una campanya mundial de recerca i rescat de criatures màgiques, algunes de les quals estan fora de perill en les màgiques dimensions ocultes de la seva falsament anodí estoig de cuir. El desastre acaba per esclatar quan diversos dels animals de Newt se li escapen a l’innocent no-maj Jacob Kowalski en una ciutat ja en perill; una severa infracció de l’Estatut del Secret sobre que la s’abalança l’antiga auror Tina Goldstein, al veure en ella la seva possibilitat de mantenir el seu lloc de investigadora. No obstant això, la situació dóna un sinistre gir quan Percival Graves, l’enigmàtic Director de Seguretat màgica del Congrés màgic d’Estats Units (Macusa) centra les seves sospites tant en Newt … com a Tina.

Newt i Tina, ara aliats, al costat de la germana de la Tina, Queenie, i el seu nou amic no-maj, Jacob, formen una banda de insòlits herois que han de recuperar els animals perduts de Newt abans que pateixin algun dany. Els perills, però, són molt més grans del que els quatre herois, ara considerats fugitius, puguin haver imaginat mai atès que la seva missió els posa rumb al topada directe amb forces fosques capaços de portar a la guerra als mons dels mags i els nomajs.

Animales fantásticos y dónde encontrarlos també compta amb Katherine Waterson (Steve Jobs, Pur Vici) en el paper de Tina; el guanyador d’un premi Tony, Dan Fogler (The 25th Annual Putnam County Spelling Bee) en el paper de Jacob; Alison Sudol (Transparent) com Queenie, germana de Tina; Ezra Miller (I de Repente Tu, i la propera Justice League) com Credence; la dues vegades nominada als Oscars, Samantha Morton (A Amèrica, Acords i Desacords) com Mary Lou Barebone; l’oscaritzat Jon Voight (El Retorn, la sèrie de televisió Ray Donovan) en el paper d’Henry Shaw pare; Carmen Ejogo (Selma) com Seraphina Picquery; i Colin Farrell (A la Trobada de Mr. Banks, la sèrie de televisió True Detective) com Percival Greus.

gener 13 2017

Details

Date: 13 - gener - 2017
Recurring: Varies projeccions
Cost: 3€ – 5€
Event Categories:
Event Tags:

Venue

Casa de Cultura

Carrer de Santa Teresa, 10
Puçol, València 46530 Espanya

+ Mapa de Google

Phone:

961421949