AGENTE 00-GATO

Carregant Events
  • Aquest event ja ha passat.

AGENTE 00-GATO

imatges peli

AGENTE 00-GATO

En Agente 00 -gato, Marnie és una divertida gata domèstica, volguda per la seua família, que, no obstant això, mai ha conegut el món fora de la seua casa.

Encara que curiosa, el seu únic descobriment del món ha sigut a través de la televisió, creient que tots els que apareixen en pantalla són gent i animals reals i les seues complicades vides formen part de la seua rutina.

Sent testimoni de les grans aventures que veu en pantalla, Marnie desitja viure una que l’allunye de la seua rutina de dormir, menjar i dormir una mica més.

Un dia, el seu amo decideix assignar-li una important missió, que la portarà a l’exterior, en un entorn controlat. No obstant això, en el viatge, la caixa on viatjava ha quedat encallada enmig de la carretera, on només poques cases es troben voltant. Encara que no coneix el món, Marnie s’aventura i es proposa complir la missió i en el seu camí coneixerà a altres tres companys, un gos, un ruc i una nerviosa gallina, els qui l’ajudaren a complir-la, mentre que entenen el món d’una forma més divertida.

gener 31 2020

Details

Date: 31 - gener - 2020
Time: 18:00
Recurring: Varies sessions
Cost: 3€ – 4€
Event Categories:
Event Tags:,
Website: Visit Event Website

Venue

Casa de Cultura

Carrer de Santa Teresa, 10
Puçol, València 46530 Espanya

Phone:

961421949

Schedule

  • Divendres 31 gener: 18.00 hores
  • Diumenge 2: 17.00 hores (sessió infantil)
  •  

Organitzador

Casa de Cultura
Phone: 961421949
Email: