Espais

Biblioteca

La Biblioteca de Puçol es el centre de la cultura per excel·lència. En ella podràs desenvolupar totes les teues necesitats de lectura, consulta i estudi que tingues.

Des de’l prèstece dellibres fins a servici d’internet gratuït passant per lloguer de pel·licules i zona d’estudi.

Prèstec de llibres

Espai en biblioteca pública de Puçol

La biblioteca de Puçol disposa actuament de més de 13.000 llibres registrats i acondicionats a les tres seccions principals d’aquesta àrea: Infantil, Adults i Hemeroteca. Amés, si vols estudiar, hi ha habilitada un aula per a que pugues fer-ho.

Dilluns a divendres: de 17 a 20:30 h.
Dissabtes: de 10:30 a 13:30 h.

Dilluns a divendres: de 9 a 15 h.
Dissabtes: de 9:30 a 15 h.

Accés a internet

Aula d'internet i sala d'estudi

També tens accés a Internet gratis. Hi ha un aula destinada a tal efecte per a que estigues conectat al món o pugues realitzar algún treball en grup amb l’ajuda de la xarxa de xarxes. Si desitges més informació pots trucar al telèfon: 96 142 40 86.

Dilluns a divendres: de 17 a 20:30 h.
Dissabtes: de 10:30 a 13:30 h.

Teatre - Saló d’actes

Foto teatro

El Teatre de la Casa de Cultura manté una programació estable des d’octubre a juny, amb espectacles de companyies professionals valencianes, espanyoles i internacionals. Forma part del Circuit Teatral Valencià, i de la Xarxa de Música de la Generalitat Valenciana.
Compta amb 338 butaques i un escenari amb 10 metres de boca i 8 de fons, i disposa dels mitjans tècnics necessaris per a realitzar pràcticament qualsevol muntatge teatral o musical.

Cinema

Cinema i projecció de pel·licules en Puçol

El Cinema de la Casa de Cultura ofereix una programació regular de pel·lícules d’estrena per a públic familiar en format digital i so “surround”. Les projeccions es realitzen en caps de setmana -divendres a diumenge-, sent els dimarts a la vesprada el dia de l’espectador.