Carregant Events

CÓMO ENTRENAR A TU DRAGÓN 3

CARTELL I IMATGE

CÓMO ENTRENAR A TU DRAGÓN 3

La insòlita amistat entre l’adolescent víking Singlot i el seu fidel company drac, el Fúria Nocturna Desdentao, arriba a la seua fi.

En aquesta nova aventura descobriran finalment les seues destinacions. Mentre el jove governant del poblat víking de Berk compleix el seu somni de crear un món utòpic en el qual els dracs visquen en pau, amb ajuda de la seua companya Astrid, el Fúria Nocturna serà el líder de la seua pròpia espècie. A més, l’aparició d’una salvatge dragona, una Fúria Lluminosa, posarà a prova els llaços de la seua relació com mai abans. Clar que, quan l’amenaça més fosca a la qual s’han enfrontat pose en perill als seus respectius clans, tots dos, drac i víking, hauran de dur a terme decisions impossibles per a salvar als seus.

EXPOSICIÓ DE PINTURA

Imatges cuadres Lorena

EXPOSICIÓ DE PINTURA

LORENA BEFERULL -Out of the blue

Del 22 de març al 12 d’abril

Inauguració divendres 22 de març- 19:30 hores

Aquesta exposició versa sobre els límits del paisatge, els horitzons oposats i el recorregut geogràfic. En les últimes exposicions m’he centrat en contemplar el paisatge com una cosa viva, com un mantell on l’ull -el de l’espectador- es deté en un punt o recorre una gran franja; és per això que les grandàries de les obres han sigut quasi sempre enormes o diminutes.
En l’actualitat, com a contrapunt a la pintura de fa uns anys però limitant amb el tema del paisatge, el meu projecte personal es dirigeix cap a l’estudi de les formes geomètriques i orgàniques de la naturalesa, els límits del color en la pintura i l’experimentació quant a les textures.

març 22 2019

Details

Date: 22 - març - 2019
Time: 19:30
Cost: Gratuït
Event Categories:
Event Tags:,
Website: Visit Event Website

Venue

Casa de Cultura

Carrer de Santa Teresa, 10
Puçol, València 46530 Espanya

Phone:

961421949

Schedule

  • Del 22 de març fins el 12 d'abril
  •  

Organitzador

Casa de Cultura
Phone: 961421949
Email: