OZZY

Carregant Events
  • Aquest event ja ha passat.

OZZY

Cartell de pel·licula Ozzy

Sinopsi Ozzy

La pel·lícula d’animació 3D OZZY és una comèdia d’aventures sobre la força de l’amistat per ajudar-nos a créixer i superar pors, protagonitzada per un adorable Beagle.

La idíl·lica vida d’Ozzy, un simpàtic i pacífic Beagle que s’ha criat entre cotons va a donar un tomb. Quan la seva família, Susan, Ted i la seva filla Paula, no pot portar-li a un llarg viatge lluny de la seva llar, el deixen en el que sembla ser el millor balneari caní, Blue Creek. Però la perfecta estampa del lloc resulta ser una façana ordida per la seva malvat propietari, Mr. Robbins. Ozzy descobrirà ben aviat que Blue Creek és, en realitat, una presó per a gossos, habitada majoritàriament per durs gossos de carrer i on preval la llei del més fort. Allà dins, Ozzy haurà d’esquivar el perill, trobar forces on no creia tenir-les i aprendre a recolzar-se en Chester, Fronky i Doc, els seus nous amics que l’acompanyaran en aquesta aventura per intentar tornar sa i estalvi a la seva llar.

La pel·lícula compta amb un repartiment de veus que inclou a Dani Rovira (Vuit cognoms bascos) com Fronky, 1 teckel que no veu tres en un burro, però té un pla de fuga … molt millor que els 99 anteriors; Michelle Jenner (Isabel, Julieta) com Paula, propietària i companya inseparable d’Ozzy; Carlos Areces (La meva gran nit, Muchachada Nui) com el malvat amo de Blue Creek, Mr. Robbins; i José Mota (L’espurna de la vida, L’hora de José Mota) com Vito, el gos més perillós de la presó, el més temut, el més perillós … un chihuahua !.

A més, Fernando Tejero (La que se avecina) li posa veu a Radar, el tafanera de Blue Creek, el portanoves de Vito, el que sap tot el que passa a la presó; Elsa Pataky (Fast & Furious 7) presta també la seva veu a Maddie, la valenta i guapa veïna d’Ozzy, amb qui s’enfronta a un enemic comú: el repartidor de diaris. I els periodistes Manolo Lama i Julio Maldonado ‘Maldini’ tenen una aparició com a reporters del gran esdeveniment ‘esportiu’ dins de Blue Creek. La veu de Matías Prats posa la cirereta a aquest repartiment.

Tràiler Ozzy

desembre 02 2016

Details

Date: 02 - desembre - 2016
Time: 18:00 / 19:30
Recurring: Varies projeccions
Cost: 3€ – 5€
Event Categories:
Event Tags:,

Venue

Casa de Cultura

Carrer de Santa Teresa, 10
Puçol, València 46530 Espanya

+ Mapa de Google

Phone:

961421949

Schedule

  • Divendres 2 – 18:00 h.
  • Dissabte 3 – 18:00 h.
  • Diumenge 4 – 17:00 h. (sessió Infantil)
  • Dimarts 6 – 18:00 h. (dia de l'espectador)
  •