¡CANTA!

Carregant Events
  • Aquest event ja ha passat.

¡CANTA!

Cartell pel·licula d'animació infantil ¡Canta!

Sinopsi Canta!

Canta! transcorre en un món com el nostre, però poblat únicament per animals. Buster Moon (la veu de Matthew McConaughey) és un elegant coala que dirigeix ​​un teatre que ha conegut temps millors. Buster és un optimista nat, el que està molt bé si no fos una mica pocavergonya. Estima la seva teatre amb passió i és capaç de qualsevol cosa per salvar-lo. Sap que el somni de la seva vida està a punt de desaparèixer i només té una oportunitat: organitzar el concurs de cant més gran del món.

Després de passar diverses etapes, queden cinc finalistes: Mike (Seth MacFarlane), un ratolí la veu és tan suau com la forma en què enganya a tots; Meena (Tori Kelly), una tímida elefanta adolescent que pateix d’un greu cas de por escènica; Rosita (l’oscaritzada Reese Witherspoon), l’exhausta i sobrecarregada mare de 25 porquets; Johnny (Taron Egerton), un jove goril·la mafiós que intenta tallar amb la seva família de delinqüents, i Ash (Scarlett Johansson), una porc espí punk-rock que vol desfer del seu arrogant nuvi i cantar en solitari.

Els cinc arriben al teatre de Buster convençuts que és la seva oportunitat per canviar radicalment de vida. A mesura que Buster guia als concursants cap a la gran final, comença a adonar-se que el seu teatre no és l’únic que haurà de salvar.

Tràiler ¡Canta!

febrer 10 2017

Details

Date: 10 - febrer - 2017
Time: 18:00 / 19:30
Recurring: Varies projeccions
Cost: €3 – €5
Event Categories:
Event Tags:

Venue

Casa de Cultura

Carrer de Santa Teresa, 10
Puçol, València 46530 Espanya

Phone:

961421949

Schedule

  • Divendres 10: 18:00 h
  • Dissabte 11: 18:00 h
  • Diumenge 12: 17:00 h (sessió infantil)
  • Diumenge 12: 19:30 h
  • Dimarts 14: 18:00 h (dia de l’espectador)
  •