Carregant Events

UN PLIEGUE EN EL TIEMPO

Una aventura èpica que transporta al públic a través del temps i l’espai. El viatge que emprenen els seus protagonistes els mostrarà la lluita de la llum contra la foscor que desemboca finalment en el triomf de l’amor. A través del viatge transformador d’una xiqueta a la qual ajuden tres guies celestials, descobrim que la força prové d’assumir la nostra individualitat i que la millor manera de superar la por és guiar-se per la nostra pròpia llum.

tráiler

EXPOSICIÓ DE PINTURA

EXPOSICIÓ DE PINTURA- 3.44 MB

ANA MARÍA MONZÓ

Del 13 d’abril a l’11 de maig

3.44 MB és, literalment, el que pesa l’arxiu digital d’imatges sobre el qual he treballat. Es tracta d’una xicoteta col·lecció de paisatges de cel, preses des d’un mateix lloc: la llar.

Amb les imatge he intentant confeccionar un xicotet conjunt de peces pictòriques. Sí, pictòriques; perquè encara que hi ha acetats, teles, papers amb errors d’escàner i brodats, no tenen un ús diferent del de les masses de color plenes de matisos, pròpies de la pintura. Trossets de matèria que construïxen formes, els quals, en algunes ocasions, se superposen i, en altres, deixen respirar el que n’hi ha per sota.

abril 13 2018

Details

Date: 13 - abril - 2018
Time: 19:30
Event Categories:
Event Tags:, ,
Website: Visit Event Website

Venue

Casa de Cultura

Carrer de Santa Teresa, 10
Puçol, València 46530 Espanya

Phone:

961421949

Schedule

  • Divendres 13 abril: 19.30 hores
  •  

Organitzador

Casa de Cultura
Phone: 961421949
Email: