Carregant Events

EXPOSICIÓ: SARA MONTOYA

Sara Montoya imagen cuadro

Sara Montoya amb la seua exposició “La memòria plana” es planteja com un procés creatiu desenvolupat a partir dels interessos pictòrics i temàtics sorgits en els dos últims anys.
La motivació i inici d’aquesta proposta estan lligats a la revisió de la col·lecció d’àlbums familiars, lloc per a la nostàlgia i la imaginació, en la qual, fortuïtament, em vaig retrobar amb l’habitació de la meua infància. Aquesta habitació  es converteix en una porta per la qual accedir a una multitud d’estades, situades en les diferents edats, celebracions, sers estimats i esdeveniments que van marcar aquesta època infantil.
Per a situar i argumentar el discurs teòric en el qual s’inscriu aquest projecte passem a desenvolupar breument els conceptes que vertebren l’obra, aquests són: l’interès per una autobiografia, la percepció de les imatges a partir de l’àlbum familiar i des d’ací reflexionar sobre la infància i les relacions familiars com un aspecte fonamental en la construcció de la identitat, i finalment, l’acció de teixir i les labors domestiques com a metàfora.

EL PEQUEÑO VAMPIRO

cartel pequeño vampiro

EL PEQUEÑO VAMPIRO

Rudolph és un vampir de tretze anys que es reuneix amb tota la seua família en les catacumbes del cementeri amb la intenció de celebrar una gran festa. Però tot es complicarà quan el malvat caçavampirs Rookery comence a perseguir-li a ell i a la resta del seu clan. En aqueix moment Tony, un xiquet humà molt fan dels vampirs que està allí de vacances, els prestarà la seua ajuda. Juntament amb Rudolph i la seua germana Anna, Tony s’enfrontarà a Rookery i intentaran posar fi als seus foscos plans.

El pequeño vampiro

STAR WARS: LOS ÚLTIMOS JEDI

Star wars cartell

Una nova aventura és a punt de començar, antics i nous personatges a més de velles cares conegudes, es preparen per al que està per arribar, doncs arcaics secrets de la Força i impactants revelacions del passat seran revelats.

Aquest vuitè lliurament de la saga espacial comença immediatament després dels fets ocorreguts al final de Star Wars: El despertar de la força (2015). En ella es plantegen moltes incògnites per als protagonistes. Es convertirà la jove ferrovellera Rei, procedent del planeta Jakku, en Jedi després de veure que és sensible per força? Serà el llegendari Maestro Jedi Luke Skywalker, exiliat a un llunyà lloc de la galàxia, qui ensenye a Rei els designis de la Força? Com afrontarà la General de la Resistència Leia Organa la mort d’Han Solo a les mans del seu fill Ben Solament, convertit en Kylo Ren , capdavanter dels Cavallers de la Primera Ordre? Què faran ara el talentós pilot de la Resistència Poe Dameron i Finn , l’ex-soldat d’assalt que està lliure de les arpes de la Primera Ordre?

Star Wars: Los últimos Jedi

gener 26 2018

Details

Date: 26 - gener - 2018
Time: 22:30
Recurring: -
Cost: 3€ – 4€
Event Categories:
Event Tags:, , , , ,
Website: Visit Event Website

Venue

Casa de Cultura

Carrer de Santa Teresa, 10
Puçol, València 46530 Espanya

Phone:

961421949

Schedule

  • Divendres 26: 22.30 hores -horari especial-
  • Dissabte 27: 22.30 hores -horari especial-
  • Diumenge 28: 19.30 hores
  • Dimarts 30: 17.30 hores (dia de l’espectador)
  •  

Organitzador

Casa de Cultura
Phone: 961421949
Email: