Carregant Events

CARS 3

Cars 3

CARS 3

Sorprés per una nova generació de corredors , el llegendari Raig McQueen  queda relegat sobtadament de l’esport que tant estima. Per a reprendre la seua carrera, va a necessitar l’ajuda d’una jove mecànica de carreres, Cruz Ramírez, que té el seu propi pla per a guanyar, a més de la inspiració del mort Fabulós Hudson Hornet i un parell de girs inesperats. I per a provar que el nº95 no està ni molt menys acabat, el campió haurà de posar a prova la seua vàlua en el gran circuit de la Copa Piston!.

Els personatges
– Raig McQueen  és campió del món, una llegenda viva que està en el més alt del món de les carreres amb cinc victòries de la Copa Piston. De sobte, es troba enfront d’una nova generació de corredors que amenacen no solament el seu domini en l’esport, sinó la confiança que ho va portar allí. Decidit a tornar a la primera línia, el nº95 ha de decidir si el seu amor per les carreres és suficient combustible per a tornar a la seua antiga vida.

– Cruz Ramirez  és una alegre i feroç entrenadora poc convencional que treballa en el centre de carreres Rust-eze. Equipa de forma experta als novençans amb peces d’avantguarda per a cremar la pista, però quasi es cala quan el seu ídol per tants anys Raig McQueen apareix. Encara que li encantaria ajudar-li a tornar al cim, sap que la competència és més ràpida que mai i la victòria es basa en la rapidesa, o no?

Cars 3

9 d’Octubre

Cartell 9 d'octubre

ACTIVITATS DEL 9 D’OCTUBRE

Divendres 6

19.30 h: LLIURAMENT DELS PREMIS VILA DE PUÇOL

20.30 h: CONCERT D’ÒSCAR BRIZ

L’acte de lliurament dels Premis i el concert tindran lloc al Sindicat Agrícola.

Dissabte, 7 d’octubre, 22.30 h

TEATRE: YLLANA. «CHEFS»

Venda anticipada d’entrades: dijous 5, de 18.00 a 20.00 h  –Preu entrada: 5€

 Diumenge, 8 d’octubre, 12.30 h

TEATRE BUFFO. «LA FLAUTA MÀGICA»    -Entrada lliure-

Dilluns 9

 12.30 h: ACTE INSTITUCIONAL A LA PLAÇA DE JOAN DE RIBERA I CERCAVILA, AMB LA PARTICIPACIÓ DE DOLÇAINERS, ESCOLES DE DANSES I CANT D’ESTIL

 

19.30 h: MUSICANTS. «ADSABARA»  – Entrada lliure

 Divendres 13

22.30 h: Concert del Centre Santa Cecília de Puçol i la Banda de Música de Oleiros (Galícia)

OSCAR BRIZ

Oscar Briz grupo

OSCAR BRIZ

Òscar Briz presenta un disc realitzat amb dos conceptes bàsics: senzillesa i efectivitat. El caire del repertori, amb sabors clàssics, així ho suggeria. A més del seu últim treball “Entre llum i ombres”, també farà un recorregut pels temes més coneguts de la seua discografia..

D’entre les llums i les ombres que ens caracteritzen a tots, cadascú tria el camí pel qual decantarà la seua existència. Des de “Les Màscares”al darrer tema, “Florentina Sunset”, els missatges  en aquest disc venen farcits de clarobscurs, amb la reivindicació de la veritat front a la superstició i en un context social actual en el que la indecència s’ha instal·lat definitivament en la conducta de tants missatgers mediàtics, llepaires de la mà que els paga.

Per altra banda també hi trobem la ironia per parlar de les necessitats afectives de cada persona pública i cada artista, , un homenatge “als rebels de la classe obrera” i altres temes habituals a l’obra de Briz com ara la perplexitat front al pas del temps, el diàleg amb un mateix com a mitjà de supervivència en un món caòtic i la reivindicació del pensament crític. Finalment, una invitació a prendre les regnes de la vida pròpia.

Oscar Briz

octubre 06 2017

Details

Date: 06 - octubre - 2017
Time: 21:00 / 22:00
Cost: Gratuït
Event Categories:
Event Tags:, ,
Website: Visit Event Website

Venue

Sindicat Agrícola

Carrer de S. Joan 93
Puçol, València 46530 Espanya

Organitzador

Casa de Cultura
Phone: 961421949
Email: